< >

Matsedel april

Vecka 14; 1 - 7 april

Annandag påsk

Lunch: Portergryta, potatis, grönsak
Kvällsmat: Köttbuller, rödbetssallad, potatis

Tisdag

Lunch: Fiskgratäng med smak av dragon, potatis, grönsak
Kvällsmat: Pannbiff, potatis, löksås, grönsak

Onsdag

Lunch:Köttfärssås, spagetti, grönsak 
Kvällsmat: Stekt falukorv, potatismos, grönsak

Torsdag

Lunch: Grynkorv, potatis, senapssås, grönsak
Kvällsmat: Husets pytt i panna, stekt ägg, sås, grönsak

Fredag

Lunch: Gulaschsoppa, smörgås. Kesokaka med saftsås
Kvällsmat: Kycklinggryta (Flygande Jakob), potatis, grönsak

Lördag

Lunch: Kokt fisk, ägg och persiljesås, potatis, grönsak 
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning, prinskorv, grönsak

Söndag

Lunch: Fläskkarré, potatis, sås, grönsak
Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås

Vecka 15; 8 - 14 april

Måndag

Lunch: Panerad fisk, potatis, remuladsås, grönsak
Kvällsmat: Äppelpannkaka

Tisdag

Lunch: Köttfärslimpa, potatis, gräddsås, grönsak
Kvällsmat: Skinkgratinerad broccoli, potatis

Onsdag

Lunch: Kycklingsoppa med nudlar, smörgås. Kladdkaka
Kvällsmat: Bondomelett

Torsdag

Lunch: Hamburgare, bröd, potatismos, dressing, grönsak
Kvällsmat: Stuvade grönsaker, prinskorv, potatis

Fredag

Lunch: Stekt kassler, potatis, champinjonsås, grönsak

Kvällsmat: Janssons frestelse, ägghalva

Lördag

Lunch: Stekt fisk, potatis, gräslökssås. grönsak
Kvällsmat: Kökets ost- och skinkpaj, dressing, grönsak

Söndag

Lunch: Pepparotsgryta, potatis, grönsak
Kvällsmat: Nubbesallad på kavring

Vecka 16; 15 - 21 april

Måndag

Lunch: Köttbullar, sås, potatis, grönsak
Kvällsmat: Ängamat, smörgås

Tisdag

Lunch: Korv Stroganoff, potatis, grönsak
Kvällsmat: Kalvsylta, rödbetssallad, potatis 

Onsdag

Lunch: Svensk moussaka (köttfärsgratäng med potatis), grönsak
Kvällsmat: Pannkaka, sylt

Torsdag

Lunch: Ost-och broccolisoppa, smörgås. Bärpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Fiskgryta med curry, potatis, grönsak

Fredag

Lunch: Schnitzel, ugnsrostad potatis, bearnaisesås, grönsak 
Kvällsmat: Kycklinggryta med paprika & vitlök, potatis, grönsak

Lördag

Lunch: Fiskgratäng med dill, potatis, grönsak
Kvällsmat:Köttfärslåda med potatismos, grönsak

Söndag

Lunch: Kycklinglårfilé, potatis, svampsås, grönsak
Kvällsmat: Potatissallad, pastrami, grönsak

Vecka 17; 22 - 28 april

Måndag

Lunch: Kebabgryta, potatis, grönsak
Kvällsmat: Kökets fläskpannkaka, grönsak

Tisdag

Lunch: Fiskbuller, dillsås, potatis, grönsak
Kvällsmat: Skinkgratinerad blomkål, potatis

Onsdag

Lunch: Köttfärssås, spagetti, grönsak
Kvällsmat: Högsbosoppa, smörgås

Torsdag

Lunch: Kycklinggryta, potatis, grönsak
Kvällsmat:Fiskpanett, stuvad spenat, potatis

Fredag

Lunch: Kassler, potatisgratäng, varm örtsås, grönsak
Kvällsmat: Pannkaksrulle med skagenröra

Lördag

Lunch: Kokt fisk, vitvinsås, potais, grönsak
Kvällsmat: Köttfärspaj, dressing, grönsak

Söndag

Lunch: Kotlettrad, potatis, gräddsås, grönsak
Kvällsmat: Risgrynspudding, saftsås

Vecka 18; 29 - 30 april

Måndag

Lunch: Köttbullar, stuvade makaroner, grönsak
Kvällsmat: Spenatsoppa, ägghalva, smörgås

Valborgsmässoafton

Lunch: Stekt lax, potatis, varm citronsås, grönsak
Kvällsmat: Crepes med champinjonstuvning, grönsak

Denna sida uppdaterades