Adress till stadshuset
Södra kyrkogatan 2
532 88, Skara
Måndag - torsdag
08:00-16:30
Fredag
08:00-16:00
Telefon 0511-320 00
Fax 0511-320 02
E-post skara.kommun@skara.se
Du har rätt att få tolk om du behöver. Kontakta oss så att vi kan beställa tolk.
Alla som hanterar livsmedel eller produkter som kommer i kontakt med livsmedel måste ha kännedom om livsmedelshygien för att veta hur livsmedel ska hanteras på ett säkert sätt.
Genom att arbeta med ett egenkontrollprogram och HACCP (Faroanalys och kritiska styrpunkter) kan du minimera riskerna för att orsaka exempelvis matförgiftning.
Syftet med att ha kunskap om livsmedelshygien är att de som hanterar livsmedel hanterar det på sådant sätt som är säkert för konsumenten. Detta innebär bland annat att:
Verksamhetsutövaren har ansvar för att de som hanterar livsmedel har kunskap om de grundläggande principerna för hur de kan minimera riskerna.
Lokaler, hygien och företagens egen kontroll (livsmedelsverket.se) Länk till annan webbplats.
Denna sida uppdaterades
Kontakt
Information
Skara kommun
Södra Kyrkogatan 2, 532 88 Skara
Telefon: 0511-320 00
Fax: 0511-325 32
Org.nr: 212000-1702
E-post: skara.kommun@skara.se
Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse på hemsidan. Du kan välja att godkänna alla kakor, eller gå in på "inställningar" och välja vilken typ av kakor du vill godkänna.