< >
En ishall med stor is

Ishall

 

Skara ishall - Öppen året runt (förutom 1 månad då vi tar bort isen för att frysa ny) och alltid 10 grader varm

Utöver generös tillgänglighet och behaglig temperatur är det ishockey och konståkning som gäller. Hallen består av 2 rinkar, en stor (60 x 30 meter) och en liten (30 x 12 meter). Den stora hockeyrinken har en ståläktare för 350 åskådare. På hörnet av en kortsida finns handikappsramp.

Sommartid är ishallen en mycket populär lägerdestination bland Sveriges hockey- och konståkningsklubbar. Här finns flera uppskattade lägeralternativ, bland annat erbjuds hårdförläggning och kök direkt på området, således behöver ni inte spilla tid på förflyttning utan kan koncentrera er på träning och att ha roligt.

Du kan även hyra/boka ishallen som privatperson, förening eller företag.
Bokningsförfrågan skickas in via vårt bokningssystem https://skara.actorsmartbook.se/ResourceBookingRequest.aspx Länk till annan webbplats. 

Under allmänhetens åkning i högermenyn hittar du tider då ishallen är öppen för alla. Klubba och puck får endast användas på stora isen.
Tiderna för allmänhetens åkning varierar och har du frågor om allmänhetens åkning så kontakta oss gärna.

Stora isen

Den stora isen är en fullskalig hockeyrink med måttet 60 x 30 meter och har en ståläktare för 350 åskådare. Sommartid är ishallen en mycket populär lägerdestination bland Sveriges hockey- och konståkningsklubbar.

Lilla isen

Lilla isen har ett mått på 30 x 12 meter och här åker de minsta barnen, ingen klubba är tillåten på isen. Det kostar inget att åka på lilla isen under perioden 1/9-30/4. Under perioden 1/5-30/8 är lilla isen endast öppen under Allmänhetens åkning, entré betalas via badets reception.Har du frågor eller vill boka, kontakta oss på telefonnummer eller e-post i högermenyn.

Denna sida uppdaterades