< >

Rådgivning och stöd

I Skara kommun finns det gott om tjänstepersoner som på olika sätt kan vägleda och hjälpa näringslivet med olika frågor. Kontakta kommunens kontaktcenter med ditt ärende så hjälper de dig att hitta rätt.

Företagslots

Vid ett lotsmöte får företagaren information om vilka tillstånd som krävs och vilket stöd man kan få vid etablering eller om man vill växa med befintlig verksamhet. Lotsgruppen sätts samman beroende på ärendets art. Detta är ett uppskattat koncept som spar tid både för kommunen och företagen. Kontakta oss via kommunens kontaktcenter om du vill veta mer.

Nyföretagarcentrum och företagsakuten

Skara kommun tycker det är viktigt med ett livskraftigt och dynamiskt näringsliv. Därför är det också viktigt att stimulera till och stötta nyföretagande. I samarbete med Nyföretagarcentrum kan du som är nyfiken på att starta eget få individuell rådgivning. Nyföretagarcentrums rådgivare är erfarna företagare och bollar just dina tankar och frågor. Grundinställningen är att alla idéer är bra tills motsatsen bevisats. Välkommen att kontakta Nyföretagarcentrum i Skara.

Nyföretagarcentrum Länk till annan webbplats.

Stödaktörer

Ta gärna kontakt med de olika stödaktörer som finns tillhands för att stärka Skaras och Skaraborgs näringsliv. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktcenter.

Almi Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats.

Business Region Skaraborg Länk till annan webbplats.

Business Sweden Länk till annan webbplats.

Coompanion Väst Länk till annan webbplats.

Connect Länk till annan webbplats.

Drivhuset Länk till annan webbplats.

IDC Länk till annan webbplats.

Leader Nordvästra Skaraborg Länk till annan webbplats.

Nyföretagarcentrum Skara Länk till annan webbplats.

Skaraborgs Invest Länk till annan webbplats.

Science Park Skövde Länk till annan webbplats.

Studentkraft Länk till annan webbplats.

Verksamt Länk till annan webbplats.


Denna sida uppdaterades