< >

Seniorbiljett för dig som fyllt 70 år

Alla som är 70 år eller äldre och boende i kommunen erbjuds seniorbiljett som innebär att man får åka kostnadsfritt i kollektivtrafiken inom zon C.

Kommunen erbjuder seniorbiljetterna kostnadsfritt. Västtrafik skickar hem ett erbjudande till dig som är folkbokförd i kommunen och över 70 år. För att beställa din personliga seniorbiljett behöver du tacka ja via Västtrafiks hemsida. Om du behöver hjälp med din beställning eller har frågor kan du kontakta Västtrafiks kundservice 0771-41 43 00.

Seniorladdningen som finns på seniorbiljetten är personlig och det är bara du som får resa med den. Visa kortet för kortläsaren ombord vid varje resa och ha alltid med dig din legitimation. Den ska du kunna visa upp tillsammans med seniorbiljetten vid en biljettkontroll.

Är du folkbokförd i kommunen och över 70 år men inte fått något erbjudande, ta kontakt med Västtrafiks kundservice på telefon: 0771-41 43 00.

Din seniorladdning gäller enbart inom zon C. Vill du resa utanför zon C kan du ha en kontoladdning på din seniorbiljett. Med den betalar du för den del av resan som görs utanför zon C. Kontoladdningen är inte personlig.

Seniorbiljett (Västtrafik) Länk till annan webbplats.


Denna sida uppdaterades