Sommarsalong Skara

26 juni-24 juli

Det här gäller i sommar

- Myndigheternas rekommendationer

Stationsområdet förändras

- Så här är det tänkt!

Ute är det nya inne

- Tipsen hittar du på skara.se/utetips

Eldningsförbudet upphävs från och med 30 juni 

- Elda uppenbart säkert!

Upptäck Skara på två hjul

< > Paus
Nyheter RSS

Aktuellt

2020-07-07

"Det är oerhört tragiskt"

Idag släppte IVO, Institutionen för vård och omsorg, en rapport om hur covid-drabbade äldreboendena i landets kommuner hittills har varit. Skara kommun pekas ut som en av 40 kommuner som är särskilt drabbade inom särskilt boende, så kallat säbo. – Men det är oerhört tragiskt för både brukare och anhöriga, det är frukt ...

Läs mer ›
2020-07-03

Hela cykelvägen asfalterad

Cykelvägen Axvall-Varnhem färdigställdes förra året med undantag för några korta sträckor där markförhållandena gjorde att marken behövde sätta sig först. Nu är arbetena avslutade och hela sträckan Axvall-Varnhem är asfalterad.  Skyltningen ses över Förvaltningen för Service och teknik har ett uppdrag från politiken ...

Läs mer ›
2020-07-03

Vilanbadet rustar för semesterbadare

Nu börjar semestern och vi ser ut att få ett strålade väder. Då Skara Sommarland tråkigt nog inte får slå upp sina portar denna sommaren så kan det bli flera besökare till vårt fina badhus och utebad. Vi kommer därför stärka upp med att: ta emot max 500 badgäster , om det blir fullt så informerar vi om detta på ...

Läs mer ›

På gång