< >
Sagostund

Gåvoböcker till barn i Skara

1-åringar

Alla 1-åringar får "De små barnens bok" som gåva. Boken innehåller rim och ramsor, visor och sagor för barn från cirka 1 år och uppåt. Presentkort delas ut på BVC.

4-åringar

Alla 4-åringar får välja "Du och jag min skatt. 4-åringen" eller "Barnens andra bok". "Du och jag min skatt. 4-åringen" är en härligt stor och generös samlingsvolym fylld av sånger, berättelser, poesi, ramsor och skojiga bilder för alla som fyller, eller redan fyllt fyra år. "Barnens andra bok" är en bok om katter och hundar, tappade tänder och osynlig skrift. Ett vimmel av skoj och allvar, spänning och hemligheter. Plus en massa fina bilder. Presentkort delas ut på BVC.

6-åringar

Alla 6-åringar bjuds in till biblioteket tillsammans med sin familj under en höstkväll och får möjlighet att lära känna biblioteket på ett roligt sätt. Bibliotekskort och gåvoböcker delas ut till alla inbjudna barn. Årets bok är "Stora bildordboken" av Anna Ribbing där barnen får bekanta sig med bokstäverna på ett ovanligt och väldigt roligt sätt. Inbjudan till familjekvällarna skickas ut via skolan under höstterminen i förskoleklass.”


Denna sida uppdaterades