< >

Relaxavdelning

Hos oss kan du slappna av både kroppsligt och själsligt. Du kan njuta i vår uterelax året om. Där kan du svettas i bastun eller prova på vårt solljus och lyssna till vågskalp och drömma dig bort.

När du känner för att värma upp dig ordentligt smyger du ut och sätter dig i varmkällan eller i den uppvärmda bubbelpoolen.

Inomhus hittar du dam/herrbastu, härliga bubbelpooler och en höj- och sänkbar varmbassäng.

Har du badat klart men känner att det skulle vara skönt med massage, ja då kan du sätta dig i någon av våra massagestolar som knådar gott på rygg och nacke. Du hittar våra härliga massagestolar på andra våningen i badhuset, massagestolarna ingår i din entré.
När du känner dig färdig för dagen så kan du avsluta det hela med en kopp kaffe med fika eller lättare lunch i vår kiosk/café.

Nedan kan du läsa vad en av våra gäster tycker.

"Alla tisdagar jag har möjlighet spenderar jag i vårt härliga badhus. Från klockan 18.00 är det dämpad belysning, musik och över 16 år som gäller.
Det finns ångbastu som genererar så mycket ånga på tisdagkvällarna att det är svårt att se var det finns lediga platser vilket ger en gemytlig stämning och möjlighet att spontant prata med varandra även om det inte är gamla bekanta man sitter bredvid.
Bubbelpooler finns det både ute och inne och tassa ut barfota genom snön för att krypa ner i det varma vattnet i poolerna utomhus är en tjusning som måste upplevas. Vanlig bastu finns självklart också - både inomhus med manligt/kvinnligt var för sig och i spa-delen en med stora panoramafönster som vätter ut mot utomhusbadet. Gott om plats och lagom värme, precis som det ska vara i en bastu. I spa-delen finns det även möjlighet att prova på solljus gratis på tisdagarna. Man sitter i solstolar, lapar solljus och lyssnar på vågorna som slår in mot stranden och exotiska fåglar som kvittrar. Där kan man minsann drömma sig bort och även tanka energi."

// Jessica Bergne bloggare för Love Skara


Har ni frågor kontakta oss på telefonnummer eller e-post i högermenyn.

Denna sida uppdaterades