< >

Vilanbadet - familjebadet för både stor och liten

  • Besök oss endast om du är frisk.
  • Var noga med att hålla avstånd.
  • Var noga med att tvätta 0ch sprita händerna. 
  • Vartannat skåp är öppet i omklädningsrummen. 
  • Betala gärna med Swish på Vilanbadet.
  • Vi har ingen maxgräns i våra utrymmen men du som gäst rekommendaras fortfarande att hålla avstånd. Om det är mycket folk på en liten yta så som varmbassängen, välj då istället att återkomma när det är mindre gäster i bassängen/utrymmet

Välkomna till Vilanbadet, ett badhus full med aktiviteter.

Under rådandet pandemi är det viktigt att följa de restriktioner som anvisas i badhuset.

Strand och plaskbassäng

Badhuset är ett modernt inom- och utomhusbad. Inomhus finns en motionsbassäng (25 meter) med 6 banor. I samma bassäng finns också en grund ”strand” med småbubblor och vattenkastare samt en plaskbassäng för de minsta barnen.

Varmbassäng och tillgänglighet

Vår varmbassäng håller behagliga 33 grader och har en höj- och sänkbar botten och en handikappslift. Inomhus hittar du dam/herrbastu, härliga bubbelpooler som håller 37 grader och även dom har en handikappslift.

Fart och fläkt i kanan

För den som gillar hög fart passar vår 63 meter långa vattenrutchbana perfekt, den har en fallhöjd på hela 6 meter och den går både utomhus och inomhus. Med hjälp av vårt tidur är det enkelt att se vem som är snabbast.

Utomhusbadet

Utomhus finns en motionsbassäng (50 meter) med 8 banor, en mellanbassäng samt en barnbassäng, som är öppna juni-augusti. Här finns även vår uppskattade utomhusrelax, under öppen himmel kan du året runt njuta av ett 37-gradigt bad i bubbelpool eller varmkälla.

Ångbastu och massagestolar

Vi har öppet våra torrbastur både i simhallen och i uterelaxen med en temperatur på 60°C. Dessa 60°C är inget garanterat smittskydd mellan de som vistas i bastun, utan endast en förhöjd säkerhet mot smitta relaterad till ytor.

Efter badet kan du välja att (ta ett bastubad i vår ångbastu eller stora panoramabastu) njuta i vårt solrum, slappna av i våra massagestolar, träna i vårt motionsrum eller ta en fika i vårt café.

(Under rådande pandemi så har vi ställt i all Bastu Aufguss
Vi har även Bastu Aufguss på tisdagar och fredagar som ingår i din badentré. Vill du boka tid så kan du göra det på lördagar då vi har Bastu Aufguss Extreme.)

Badhuscafé

Vilans egna badhuscafé erbjuder lättare mat, fika och dryck. Det finns också hälsosammare alternativ för dig som vill simma lite längre.

Tagg till skåp

När du betalar entré får du ett armband/tagg, med ett chip, som ska sitta runt handleden under ditt besök. Armbandet öppnar spärrarna till entréen, omklädningsrummen och skåp.

Denna sida uppdaterades

Dela: