< >

Vilanbadet - familjebadet för både stor och liten

Begänsade tider för bastu

På grund av energibesparningar så kommer basturna har begränsade öppettider samt uterelaxen kommer att stängas helt.

Från måndag den 5 december gäller följande i badhuset:

  • Basturna i badhuset kommer att vara öppna tisdagar 6.30-20.30 och fredagar 12.00-20.30
  • Bastun i idrottshallen (ersätter bastun i Petersburg) kommer att vara stängd, och ersätts av bastu i badhuset. Ni som brukar bada bastu säger till i badets kassa och visar upp er tag
  • Uterelaxen  samt utomhuspoolerna kommer att stängas helt detta innebär att Bastu Aufguss inte kommer att erbjudas från 5 december

Modernt och trevligt badhus för hela familjen

Vilanbadet har något för alla! Vad sägs om plaskdamm för de minsta, rutschkana för den äventyrliga, simbanor för den som vill träna, bubbelpooler och varmbassäng för den frusna och relaxavdelning för den stressade. Kom och njut!

Motion, lek och plask

Inomhus finns en motionsbassäng (25 meter) med sex banor. I samma bassäng finns också en grund ”strand” med småbubblor och vattenkastare samt en plaskbassäng för de minsta barnen.

Varmt och bubbligt

Varmbassängen håller behagliga 33 grader och har en höj- och sänkbar botten samt en handikappslift. Inomhus hittar du dessutom ångbastu och härliga 37-gradiga bubbelpooler, som även de har en handikappslift.

Fartfylld aktivitet

Den 63 meter långa vattenrustchbanan passar perfekt för dig som gillar hög fart. Den har en fallhöjd på hela sex meter och går både utomhus och inomhus. Med hjälp av ett tidur är det enkelt att se vem som är snabbast.

Relaxa under öppen himmel

Utomhus finns en motionsbassäng (50 meter) med åtta banor, en mellanbassäng samt en barnbassäng, som är öppna juni-augusti. Här finns även den uppskattade utomhusrelaxen. Under öppen himmel kan njuta av ett 37-gradigt bad året runt. Antingen i bubbelpool eller varmkälla.

En avkopplande stund

Efter badet kan du välja att ta ett bastubad i ång- eller panoramabastun. Du kan njuta i solrummet, slappna av i massagestolarna, träna i motionsrummet eller ta en fika i caféet.

Badhuscafé

Vilans egna badhuscafé erbjuder lättare mat, fika och dryck. Det finns också hälsosammare alternativ för dig som vill simma lite längre.

Tagg till skåp

När du betalar entré får du ett armband/tagg, med ett chip, som ska sitta runt handleden under ditt besök. Armbandet öppnar spärrarna till entréen, omklädningsrummen och skåp.


Denna sida uppdaterades