< >

Gamla biblioteket

Välkomna till Gamla biblioteket och forskaravdelningen. Gamla biblioteket har för tillfället stängt sina lokalerna pga av större renovering. Men det går att ringa under våra telefontider (se nedan) eller maila vid frågor eller lån av böcker.

Email: forskningsavdelningen@skara.se
Telefon: 0511-320 32

Telefontider 

Måndag STÄNGT
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 09.00-16.00
Torsdag 09.00-19.00
Fredag STÄNGT

OBS: Lunchstängt: 12.00-13.00

Om du är forskare eller studerar och vill arbeta med ett visst material måste du göra en bokning i god tid före din ankomst. Vi släpper då in dig via personalingången på baksidan. I viss mån kan vi erbjuda tider utöver dem som anges ovan. Bokavhämtning gäller fortfarande och även hemkörning under hösten om man tillhör någon riskgrupp.

Takeaway - påse på dörren

Det går fortfarande att reservera det du vill låna i vår bibliotekskatalog, via mail eller ringa. Invänta meddelande så att du ser att din reservation/reservationer finns att hämta. Reservationerna går att hämta i dörren på bibliotektet under ordinarie öppettider.

Takeaway - påse på dörren

Tillfälligt ändrade låneregler till följd av coronaviruset

Du kan nu låna om dina böcker upp till sex gånger.
Observera att reserverade böcker fortfarande inte kan lånas om.

Omlån gör du själv via Mina sidor eller genom att ringa eller mejla till biblioteket. Om du inte vill gå in i biblioteket går det bra att lämna det du lånat i bokinkastet på Nya biblioteket när biblioteket är stängt.

skara.se/coronaviruslänk till annan webbplats hittar du mer information om coronaviruset.


Denna sida uppdaterades 2020-09-07

Dela: