< >

Komet - föräldrastödsprogram

Vill du minska bråk och konflikter med ditt barn eller din ungdom?

Vi genomför föräldrastödsprogrammet Komet i Skara. Målet med utbildningen är att förbättra relationen och förminska konflikterna mellan dig som förälder och ditt barn/din tonåring. 

Hur går det till?

Utbildningen bygger på aktivt deltagande och innehåller exempel och verktyg för hur du kan bemöta dina barn och/eller din tonåring. Du som förälder får konkreta förslag och övningar att pröva hemma mellan träffarna. 

Kometutbildningen finns numera med i två olika åldersgrupper; barn 3- 11 år (11 grupptillfällen) och till tonåringar 12-18 år (8 grupptillfällen). Utbildningen sker i grupp tillsammans med andra föräldrar och två gruppledare. Kurser är kostnadsfri.

Kurser hösten 2020

Föräldrar till barn i 3-11 år. Kursstart 14 september

Kurstillfällena sker mellan 17:00-19:30 på Victoriaskolan

Vi träffas i grupp vid 11 tillfällen tillsammans med andra föräldrar och två Kometgruppledare. Det innebär att du får en chans att utbyta erfarenheter med andra föräldrar samtidigt som du får praktiska övningar att pröva hemma mellan träffarna. Alla övningar och innehållet i kursen bygger på forskning om hur konflikter kan minskas och hur relationen kan stärkas mellan barn och föräldrar.

Vilka kan gå?
Kursen är kostnadsfri och är anpassad till dig som har barn mellan 3-11 år.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Komet eller vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar med föräldrastödsutbildningen Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Anmälan

Vill du delta i Komet anmäler du ditt intresse till:

Frida Granath via telefon 0511-322 82 eller
via e-post frida.granath@skara.se

Emelie Magnusson via telefon 0511-328 89 eller
via e-post emelie.magnusson@skara.se

Denna sida uppdaterades

Dela: