Juryn tillsammans med Brännebackens UF

Juryn tillsammans med Brännebackens UF

Svinnsmart tillsammans med juryn

Svinnsmart UF tillsammans med juryn

Årets jury bestod av (fr v) Filip Larsson, ägare av Vedens lustgård och Stekosterian, Helena Nyman Friberg Näringslivsstrateg och Anders Nystedt, VD på Grönlunds plåt.

< >


Årets Skarapitch avgjord 

Nu är UF-företagen på Katedralskolans första uppdrag avgjord - Skarapitchen. Vinnarna blev Svin(n)smart UF och Brännebacken UF som fick dela på första platsen.

Årets pitch eller Skarapitchen som det också kallas handlar om att snabbt, kort och kärnfullt presentera sin presentera sitt företags affärsidé. 

Årets pitch gick av stapeln under onsdagen för UF-företagen på Katedral. I år presenterade 12 olika UF-företag sina pitchar för en jury bestående av lokala företagare och näringslivsprofiler.

I år bestod juryn av Helena Nyman Friberg Näringslivsstrateg, Filip Larsson, ägare av Vedens lustgård och Stekosterian och Anders Nystedt, VD på Grönlunds plåt.

Grattis Svin(n)smart och Brännebackens UF

Delad förstaplats gick till Brännebacken UF som tillverkar "tändkottar" av återvunnen stearin och tallkottar och Svin(n)mart som arbetar med svinn från företag som återbrukas/återvinns.

Denna sida uppdaterades