< >

2020-03-18

Kommunens evenemangskalender uppdateras löpande med evenemang som ställs in

Både större och mindre evenemang och aktiviteter ställs in just nu. Detta gäller främst arrangemang under mars månad, men även evenemang i april och maj påverkas. Vissa av evenemangen ställs inte in utan senareläggs.

Kommunens digitala evenemangskalender uppdateras löpande. Arrangörerna själva kan inte lägga in informationen om inställda evenemang, men det är något som turistassistenterna i kommunens kontaktcenter gärna hjälper till med.

- Vi uppmuntrar alla evenemangsarrangörer att maila oss information om inställda evenemang. Då uppdaterar vi vår evenemangskalender så att den är korrekt och att man kan se vad som är på gång, respektive vad som är inställt, säger turistassistent Ann-Marie Engh.

Den digitala evenemangskalendern ligger också till grund för nyhetsbrevet På gång, så det är viktigt på många olika sätt att allt i Evenemangskalendern är uppdaterat, för att missförstånd ska kunna undvikas.

Exempel på inställda evenemang just nu

  • 24 mars: Föreläsning Limpar Camp 24 mars på Jula Hotell & Konferens 
  • 28 mars: Klasshandbollen
  • 28 mars: Barnen lördag Äta Själv
  • 3 april: Samlarmässan
  • Senior Sport Club.

I Evenemangskalendern på skara.se, som du enklast når från startsidan, kan du själv söka fram alla evenemang. Du kan också använda sökordet "inställt" för att få en överblick.

Länk till evenemangskalendernlänk till annan webbplats

Kontaktuppgifter

Telefon till Turistinformationen: 0511-325 80
E-post


Denna sida uppdaterades 2020-03-18

Dela: