Erik Eriksson, biträdande förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen Skara kommun

< >

2019-11-22

Biträdande förvaltningschef lämnar sitt uppdrag

Erik Eriksson slutar som biträdande förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen för att bli gymnasiechef i Mariestads kommun.

Erik anställdes i Skara kommun år 2018 och har arbetat som biträdande förvaltningschef. I hans uppdrag har han arbetat nära förvaltningschefen och haft förskola och grundskola som ansvarsområden. Under hösten har Erik också axlat rollen som tillförordnad förvaltningschef.

– Det har varit en lärorik och intressant tid i Skara kommun. I mitt uppdrag har det givetvis funnits utmaningar, men i och med att jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med driftiga och kompetenta medarbetare har vi antagit dessa och arbetat åt samma håll, säger Erik Eriksson.

– Erik har gjort ett mycket bra jobb under sin tid i kommunen. Han har varit en uppskattad chef, ledare och medarbetare. Den senaste tiden har han arbetat som tillförordnad förvaltningschef vilket han axlat väl. Jag önskar honom all lycka i framtida utmaningar, säger Gustaf Olsson, kommundirektör i Skara.

Erik avslutar sin tjänst i Skara kommun den sista februari.

– Den nya förvaltningschefen Hans Persson tillträder tjänsten som förvaltningschef i januari 2020. Erik kommer med sin kunskap om förvaltningen att arbeta tätt ihop med Hans den första tiden. Det är värdefullt, säger Gustaf Olsson.

När rekrytering av en ny biträdande förvaltningschef ska inledas kommer att föras i dialog med Hans Persson.

Denna sida uppdaterades 2019-11-22

Dela: