< >

Lokaler och mark

Ska du starta företag - eller har du vuxit ur nuvarande lokalerna?

Sök objekt i vårt lokalregister, som består av såväl kommunala som privata fastigheter. I Skara finns även tillgänglig industri- och verksamhetsmark.

Sök lokaler

Verksamhetsmark

Vill du etablera ditt företag i Skara? Eller är du intresserad av att utöka befintlig verksamhet? Här hittar du bra tomter för etablering av industri och verksamheter i direkt anslutning till E20 och bara några mil från dryporten i Falköping. Kommunens mål är att ha en god framförhållning så att tomtmark finns klar för etablering vid förfrågan.

Under Sök verksamhetsmark ser du vilka tomter och lokaler som är tillgängliga. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en lämplig tomt.

Sök verksamhetsmarklänk till annan webbplats

Etableringsområden

Skaras strategiska läge vid E20 erbjuder många möjligheter. Ny industri- och verksamhetsmark har tagits fram i västra Skara. Området kallas Berntorp och här finns Julas stora centrallager.

BernstorpPDF

Vill du ha med din egen lokal eller mark i registret?

Vi använder oss av Lokalguidens verktyg. Här kan ni själva kostnadsfritt mata in era objekt och därefter redigera och hantera tillgängligheten.

Skapa ett konto på lokalguiden.se. Mata in de lediga objekten. Tänk på att använda bra bilder och ha en beskrivande text. Objekten som matas in kommer att publiceras direkt på lokalguiden.se och på skara.se.

Skapa konto på lokalguiden.selänk till annan webbplats

Kommunala fastigheter

Centrumbostäder och Förvaltningen för Service & Teknik har lokaler för uthyrning. Lokalerna omfattar industri, verkstad, lager, kontor och handel. Till fastigheterna hör Green Tech Park, ett kontorshotell för de gröna näringarna. 

Centrumbostäder ABlänk till annan webbplats
Green Tech Parklänk till annan webbplats


Denna sida uppdaterades 2020-11-11

Dela: