< >


Den blivande idrottshallen med en scen till vänster i bild och läktare till höger.

Bilder från insidan

Igår var nämnden för service och teknik på studiebesök i Viktoriaskolan. Projektchef Mikael Leijon och platschef Anders Johansson gav nämndsmedlemmarna en välfylld och spännande rundvandring i den blivande högstadieskolan. Kommunikationsavdelningen hängde på och knäppte ett gäng bilder, som är de första vi visar från insidan av skolan.

- Det är inte helt lätt att ta bilder som förklarar sig själva, men vi vill ändå ge skaraborna en inblick i vad som händer på insidan av bygget, säger Hanna Wallgren, kommunikatör.

Vi passade också på att fråga nämndsordförande Karl-Gustav Bynke (L) vad han kände efter rundvandringen.

- Det är en stark upplevelse att se de politiska besluten förverkligas på detta sätt. Våra ungdomar får en skola i världsklass tack vare en gedigen insats från alla medarbetare i kommunen. Att projektörer och byggare lyckats hålla verksamheten inom såväl tidsmässiga som ekonomiska ramar är imponerande.  Jag ser med spänning fram emot när pedagogerna och eleverna ska börja skolverksamheten här.

Vi på kommunikationsavdelningen kan bara instämma i att det ska bli mycket spännande att se en levande verksamhet i vad som nog får anses som Skaras mest moderna byggnad.

Entréplan med trappor till våning 1 och 2

Utsikt från plan 2 mot Vilankorset

Trapphuset sett från plan 3

Kostchef Kristina Fahlgren Palm i det blivande centralköket

Idrottshallen

Nämndsordförande Karl-Gustav Bynke

Kommunikatör Hanna Wallgren och verksamhetsutvecklare Petra Wedebrand hade kamerorna i högsta hugg under hela rundvandringen


Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Denna sida uppdaterades