Välkommen på presentation och utställning

Den 12 januari har du möjlighet att ta del av Chalmersstudenternas tankar och genomarbetade idéer om Skaras hållbara utveckling.

Under hösten och vintern har 31 studenter från masterprogrammet Design for Sustainable Development vid Chalmers Arkitektur studerat Skara och Skara kommun med det hållbara samhället som utgångspunkt. Studenterna kommer från universitet i olika delar av världen och har under 13 veckor arbetat med att förstå de utmaningar och möjligheter Skara har att arbeta med. De har också tagit fram förslag till utformning för olika platser och områden som kan bidra till att för att stärka Skara för framtiden.

Projekten presenteras i Djäknehusets aula den 12 januari kl 14.00. Därefter vidtar mingel och vernissage på utställningen í Gamla Biblioteket (ca kl 16.00).

Utställningens öppettider

Tisdag 12 januari kl 16-18

Onsdag 13 januari kl 10-16

Torsdag 14 januari kl 10-16

Fredag 15 januari kl 10-16

Lördag 16 januari kl 14-16

(Utställningen är bemannad kl 14-16). Välkommen!

Welcome to project presentation and exhibition regarding a sustainable future Skara.

On January 12, you have the opportunity to take part of the Chalmers Master Students' thoughts and elaborate ideas about Skaras sustainable development.

In the autumn of 2015, 31 students from the master program Design for Sustainable Development at Chalmers Architecture studied Skara municipality with the sustainable society as a base.

The students come from universities in different parts of the world and has for more than 13 weeks worked to understand the challenges and opportunities Skara has to work with. They also developed design idéas for different sites and areas that can help to strengthen Skara for the future.

The projects will be presented in Djäknehusets auditorium on January 12, 14:00. After presentations there is a mingle and vernissage of the exhibition at the Old Library (about 16.00)
.
The exhibition's opening hours
Tuesday, January 12, at 16-18
Wednesday, January 13 10-16
Thursday, January 14 10-16
Friday, January 15 10-16
Saturday, January 16 at 14-16

(The exhibition will be staffed at 14-16). Welcome!