Maria Nyman, växeltelefonist

< >

Kontaktcenter

I kontaktcentret finns växel och turistinformation. Personalen i kontaktcentret pratar bland annat svenska, engelska och tyska.

Skara kommuns kontaktcenter hjälper dig som besökare med information om kommunens verksamheter och besöksmål. Via oss får du också kontakt med kommunens verksamheter och Centrumbostäder samt Västergötlands museum. Skara, Lidköping och Götene har ett växelsamarbete, vilket gör att vi kan hjälpas åt om det ringer mycket.

Ring eller mejla i första hand

Hjälp oss att minska smittspridningen genom att ringa eller mejla in ditt ärende i första hand: 0511-320 00 eller skara.kommun@skara.se

För dig som har ett ärende som kräver fysisk närvaro: kom bara om du är frisk, använd handsprit och håll avstånd.

Söker du turisminformation finns mycket inspiration på skara.se/turism Länk till annan webbplats.

Adress

Skara kommun
Södra Kyrkogatan 2
532 88 Skara

Telefonnummer

Telefon 0511-320 00

Öppettider för Kontaktcenter

(gäller både telefoni och disken i Stadshuset)

Måndag till torsdag 8:00-16:30
Fredag 8:00-16:00
Vardag före röd dag klockan 08.00-14.00

Det här kan du göra i kontaktcentret

En plats för den lokala demokratin

I kontaktcentret kan du läsa handlingar och protokoll från våra nämnds- eller fullmäktigesammanträden. Hos oss kan du också lämna synpunkter eller klagomål på kommunens verksamheter.

I stadshusets aula webbsänder vi kommunfullmäktiges möten. Tider finns på skara.se/politik. Följ fullmäktige i direktsändningar via skara.se/skaraplay Länk till annan webbplats. eller se i efterhand.

Hemestra eller semestra?

I kontaktcentret tipsar vi gärna om vad som händer i kommunen, med evenemang och aktiviteter. Oavsett om du vill äta gott, få tips om semesterboende eller hitta ett nytt smultronställe är du välkommen in. Vi lägger också upp evenemang på vastsverige.com/skara Länk till annan webbplats.. Vi finns också på Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook. Länk till annan webbplats.

Hitta hit

För att göra ditt besök så praktiskt som möjligt går bussen förbi precis vid husknuten. Det är 300 meter att gå från busstationen om du inte vill ha skjuts ända fram. Det finns parkeringsplatser precis vid entrén på Södra Kyrkogatan, men också på Stortorget och Skoltorget som ligger nästgårds. Kolla gärna på skara.se/hittaparkering.

Denna sida uppdaterades