Följ din kommun

- Medborgartidning, nyhetsbrev och bloggar

Vårt mål är att ge förutsättningar för det goda livet i Skara kommun. Därför vill vi också ha en bra dialog mellan kommunen och dig som medborgare. För att ge dig större inblick i kommunens verksamhet har vi satsat på att producera nyhetsbrev, bloggar och vi finns på flera sociala medier.

Medborgartidningen

Medborgartidningen utkommer sex gånger per år och är digital. Nyheter, artiklar, enkäter, recept och tävlingar - tidningen är för dig som vill ha samlad information om Skara kommun direkt i din inkorg.

Till Medborgartidningens sida

• Nyhetsbrev Näringsliv (riktat till näringslivet i Skara)
    Utkommer runt den 15 i varje månad.
  • Nyhetsbrev Turism (Evenemang på gång) Utkommer inför varje ny månad.
  • Nyhetsbrev Varnhem (Evenemang och utveckling av besöksnäringen i Varnhem). Utkommer 5 ggr/ år. Läs brevet här Länk till annan webbplats.
  • Nyhetsbrev till nyinflyttade (skickas till skolexpeditioner två gånger om året).
  • Energinytt från Skara Energi (Kvartalsbilaga till kunderna)

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Bloggar

• Bygg, trygg & snygg-bloggen (Om samhällsbyggnadsfrågor)
  • Kulturbloggen
  • Folkhälsobloggen

Sociala medier

Skara kommun finns på Facebook, Instagram och Twitter. I informationsspalten till höger hittar du en länk till en lista med alla kommunens konton på sociala medier.

Vi har också en egen Youtube-kanal där vi publicerar aktuella filmklipp från verksamheterna i Skara. På kommunens filmkanal Skara play kan du dels följa kommunfullmäktiges (kommunens högsta beslutande grupps) sammanträden och dels se många av de filmklipp som produceras av kommunen.

Läs mer om Skara Play här

Denna sida uppdaterades