< >

JOBB SKARA-kvällen

Kom och besök framtidens arbetsplatser i Skara. JOBB SKARA-kvällen är perfekt för dig som vill hitta vägen till spännande yrken. 

Nätverket för tillverkningsindustrin i Skara och Skara kommun startar upp en öppet-hus-kväll i höst; JOBB SKARA-kvällen. En kväll där företag bjuder in till öppet hus till elever, arbetssökande och allmänhet. 

Syftet är att:

  • skapa kännedom om det lokala näringslivet
  • presentera jobbmöjligheter
  • skapa stolthet

JOBB SKARA-kvällen 2023

nästa JOBB SKARA-kväll blir den 19 oktober 2023. Vi återkommer med information inom kort.

Vem riktar sig JOBB SKARA-kvällen till?

Är du elev som snart ska ut i arbetslivet eller ska välja gymnasieinriktning? Är du arbetssökande eller sugen på att byta arbetsplats? Är du lärare eller förälder? Eller är du bara nyfiken på hur en modern industri ser ut? Detta är kvällen för dig.

Här hittar du företagen som deltog 2022:

Välkommen till oss på öppet hus

Välkommen till oss på öppet hus med guidade rundturer.

Om Bewi Automotive

BEWI är en ledande internationell leverantör av förpacknings, komponent- och isoleringslösningar med verksamhet i nio länder. Företagets hållbarhetsengagemang är integrerat i hela värdekedjan, från produktionen av råmaterial och slutprodukter till återvinning av använda produkter.

Med en vision om att skydda människor och varor för en bättre vardag leder BEWI utvecklingen mot en cirkulär ekonomi.

BEWI i Sverige består av affärsområdena Packaging & Automotive samt Insulation och har verksamheter i Urshult, Värnamo, Vårgårda, Skara, Genevad och Norrköping med totalt cirka 200 medarbetare. 

I Skara formgjuter vi produkter till framförallt fordonsindustrin, förpackningar och tekniska komponenter till energibesparande värmepumpar i materialet EPP (Expanderbar PolyPropylen).

Vår fabrik är CO2-neutral och tillverkningen sker med återvunnet material – och det är vi stolta över. Välkomna!

Bewi Automotive
Björkelundsgatan 14
www.bewi.com Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Borga öppnar dörrarna för dig och dina vänner. Välkommen till oss där vi visar vår spännande verksamhet och bjuder på lite förtäring samt en liten gåva!

Om Borga Plåt

Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg med verksamhet som sträcker sig ut i Europa. Borga erbjuder kvalitetsprodukter och helhetslösningar för att tillgodose våra kunders behov. Med kontroll över hela kedjan kan kunden känna sig trygg med att de får en bekymmersfri byggnation.

Vi går rakt på sak och är enkla att göra affärer med. Vi lägger ner stolthet i det vi gör och står för det vi säger samt är vi hjälpsamma och visar respekt för våra medmänniskor, oavsett om det är kunder eller medarbetare.

Borga Plåt
Hospitalsgatan 11
www.borga.se Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Välkommen till öppet hus med guidade rundturer. Vi bjuder på fika!

Om Elos Medtech

Elos medtech i Skara formsprutar produkter i polymera (plast) material för den medicinsktekniska industrin.

Elos Medtech
Hästhagsgatan 2
www.elosmedtech.se Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Välkomna till Grönlunds, en pigg 149-åring!

Om Grönlunds plåt

Grönlunds är ett familjeföretag i femte generationen som sysslar med plåtbearbetning. Från plåt till färdig produkt! Allt från papperskorgar till kompletta ventilationsaggregat produceras här i Skara. Lär dig om historian och se stora maskiner och häftiga robotar i ett av regionens mest anrika företag.


Grönlunds plåt
Björkelundsgatan 3
www.gronlunds.eu Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

IAC öppnar dörrarna för dig som vill göra ett studiebesök i vår spännande verksamhet. Mellan 16.00–21.00 erbjuder vi guidade turer i fabrikens lokaler och berättar om vår utveckling från Skara Plast till dagens verksamhet då vi tillverkar plastdetaljer till bland annat Volvo och Scania.

Efteråt berättar vi om vilka lediga tjänster vi har och du kan söka arbete hos oss direkt på plats.

Välkomna!

IAC Group AB
Erik Järnåkers gata 11
www.iacgroup.com Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Nya Skara Modell hälsar dig välkommen till oss där vi visar vår verksamhet.

Om Nya Skara Modell & Prototyp

Vi är ett företag som specialiserat sig på framtagning av gjuterimodeller, vakuumformningsverktyg, prototyper och designmodeller. Sedan starten år 1977 har vi målmedvetet utvecklat och förbättrat verksamheten med allt mer avancerade maskiner och tekniker. Allt för att kunna leverera och tillgodose våra kunder med bra service och kvalitetsriktiga produkter. Vår unika produktkunskap och vårt processkunnande utgör hörnstenarna tillsammans med teknik inom CAD/CAM, 5-6 axliga höghastighetsfräsmaskiner, vakuumgjutningsutrustning och 3D printning.

Nya Skara Modell & Prototyp
Smedstorpsgatan 18
www.modellprototyp.se Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Vi välkomnar Er till oss på Skaraverken. Ta med anhöriga och vänner och kom in till oss. Vi tar er på en guidad tur i vår verkstadsmiljö och bjuder på enklare förtäring.

Om Skaraverken

Skaraverken är en komplett leverantör inom skärande bearbetning av olika metaller. Vi är väl förtrogna med olika produktionsmetoder och hanterar helhetsåtaganden för allt från enskilda komponenter till kompletta montage.

Skaraverken
Vallgatan 44
www.skaraverken.se Länk till annan webbplats.

Välkommen till oss på öppet hus

Vi har full produktion igång och bjuder på dricka samt tilltugg.

Om Skara Industriverktyg

Skara industriverktyg formsprutar mindre plastdetaljer som i huvudsak går till bilindustrin. Vi har även en verktygsverkstad där vi tillverkar våra egna formverktyg och utför reparationer vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder med en helhetslösning.

Skara industriverktyg
Sågaregatan 3
www.skaraindustriverktygab.se Länk till annan webbplats.

Välkommen att träffa oss

Vi finns på plats hos Borga Plåt under kvällen och berättar om vår verksamhet och vilka karriärsmöjligheter vi kan erbjuda.

Om Skara energi

Skara Energi är ett av Skara kommuns helägda kommunala bolag med ett 30-tal medarbetare som bedriver verksamhet inom elnät, fjärrvärme, stadsnät och VA. Vi är kommunens infrastrukturbyggare och tillhandahåller tjänster i anslutning till vår infrastruktur. Omsättningen är idag ca 150 miljoner kronor.

www.skaraenergi.se Länk till annan webbplats.

Karta till företagen

 

Karta JOBB SKARA

Denna sida uppdaterades