Test

Var du än bor i Skara kommun har du nära till allt. Läget i hjärtat av Skaraborg ger tillgång till en arbetsmarknadsregion på 260 000 människor inom en halvtimmes avstånd. Inom staden når du all samhällsservice på tio minuter. En undersökning om fastighetsägarklimatet i Sverige visar att det är en god investering att köpa, äga och förvalta fastigheter i Skara.

Tusen skäl att välja Skara

Boende

Ny i stan

Vill du veta mera?

Hur många lever i Skara kommun? Hur många har ett jobb? Hur mycket tjänar de? Vad används marken i kommunen till och vad kostar en villa? Få snabba och aktuella svar och jämför med andra kommuner i SCB:s app Kommuner i siffror:

Jämför Skara med andra kommuner Länk till annan webbplats.

Om du är intresserad av utbildning, arbete, näringsliv eller omsorg, se rubrikerna överst på sidan eller ta kontakt med oss via puffarna nedan. Välkommen till Skara!

Test

Skaraborgs vackraste stad

Skara är centralort i Skara kommun med centralt läge i Skaraborg och samtidigt en idyllisk småstad. Gatunätet lever kvar sedan medeltiden där domkyrkan är navet och vägarna leder utåt likt ekrarna i ett vagnshjul. Varje tid har gett sitt bidrag till den stad Skara är idag. 

Stadsdelsbeskrivningar

Temavandringar

Jag som privatperson vill veta mer om att flytta till Skara

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort.

Vi som företag vill veta mer om att etablera oss i Skara

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer inom kort.