< >

Skara Musikskola

Om musikskolan

Musikskolan undervisar i sång och musik. Lär dig spela ett instrument, gå med i en orkester eller spela i ett storband eller rockband. Vi vill hjälpa dig att med musiken utveckla din uttrycksförmåga.

Här finns även en studio där du kan lära dig ljudinspelningens alla byggstenar. Om du vill utbilda dig vidare inom musik har vi en förberedande fördjupningslinje.

Varje år gör vi nära på 100 framträdanden runtom i kommunen – vill du vara med?


study along information

Information om vår digitala kurskatalog - StudyAlong

Vi har valt StudyAlong som helhetstjänst för våra kurser. I kurskatalogen kan du välja mellan allt från ämneskurser som är instrument och sång och gruppkurser med bland annat musiklek, barndans, fördjupad musiklinje eller ljudteknik.


Kurskatalogen är öppen!

Musikskolans alla kurser finns redo för höstterminen. Där hittar du allt från ämneskurser ( instrument & sång ) och våra gruppkurser ( musiklek, barndans mm)

Välkommen med din anmälan!

Till kurskatalogen Länk till annan webbplats.


Vid frågor kontakta vår verksamhetsledare Helena Kahrs:
Telefon: 072-160 31 48


Filmklipp & livesändningar från musikskolan 


Medverkande foto & film

Alla medverkande under 18 år måste visa upp ett godkännande av vårdnadshavare att få medverka på foto/film/livestream. Samtyckesblankett läggs i iRummet i StudyAlong för egen utskrift, hämtas på musikskolan senast onsdag eller fylls i av förälder på plats på torsdag.

Med dessa åtgärder möjliggör vi att kunna genomföra våra arrangemang på ett smittsäkert sätt. Med tanke på läget gällande covid i världen kan vi få snabba beslut om nya restriktioner som kan påverka nuvarande planering.

Se Kajsa & Thea framföra "Million Dreams" från The Greatest Showman":

Se musikskolans paradorkesters framträdande från nationaldagsfirandet 6/6 2021:

 

 

Se musikskolans julfilm som skapades istället för julshow december 2020:

 

 

Fler videor finns på Stureplans Youtube-kanal

Youtube Länk till annan webbplats.
 

Denna sida uppdaterades