< >

Aktuellt

Under rådande omständigheter och med de senaste riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, flyttar vi nu ut vår verksamhet Öppna förskolan, för barn 0-6 år, igen. 

Våra aktiviteter inomhus på måndag, onsdag och torsdag begränsar vi till max 5 vuxna + barn. För att vi inte ska bli fler behöver du ringa till oss och anmäla dig. Ring 0511-328 90 eller 072-160 31 12 samma dag som du vill komma till oss.

Eftersom vi kan behöva göra nya ändringar med väldigt kort varsel är det jättebra om du ringer oss för att säkert få veta vad som gäller för dagen.

Under rubriken "Öppettider" hittar du vår övergripande veckoplanering.

Vattenläcka

Det har varit en vattenläcka i huset som gjort att vi måste reparera våra lokaler lite. Vi hoppas det ska vara klart till vecka 50. Fram till dess kommer det att märkas på lite olika sätt, även om vi inte är precis där reparationerna pågår.

ABC föräldrastödskurs

I januari startar en ny föräldrastödskurs ABC. Den riktar sig till dig som har barn i åldern 3-12 år och önskar en lugnare vardag med mindre bråk och konflikter. Om du vill ha mer information eller anmäla dig till kursen kontaktar du oss på familjecentralen.

Babyskydd

För att hyra babyskydd på familjecentralen;
Kom till oss måndag-torsdag, men ring gärna innan.

Barn HLR (hjärt- och lungräddning)

Den fysiska kursen blev inställd på grund av Coronavirus, men nu har du möjlighet att gå kursen "Första hjälpen Online" genom Röda korset.

Första hjälpen Onlinelänk till annan webbplats

Instagram

Följ oss gärna på instagram där vi lägger ut information om nyheter, aktiviteter och eventuella ändringar som upppstår.  
familjecentralen_skara

Denna sida uppdaterades 2020-11-25

Dela: