< >

Självservice för barnomsorg

Välkommen till självservice för barnomsorg!

Här kan du ansöka om placering till förskola och fritidshem och som inloggad hanterar du dina placeringar. För ökad säkerhet har vi valt att inloggning endast kan göras med BankID. Läs gärna mer om BankID genom att klicka dig vidare med hjälp av länken i marginalen till höger.

Mina sidor

Som inloggad har du tillgång till "Min sida". Där kan du se dina aktuella placeringar, scheman och inkomstuppgifter. Du kan också ändra scheman, hushållets inkomst och säga upp dina placeringar. BankID motsvarar din underskrift.

Ansökan om barnomsorg

Om du vill ansöka om en placering behöver du inte vara inloggad. Gå direkt till ansökan genom att klicka på någon av länkarna i marginalen till höger. 

Om du är folkbokförd i Skara kommun kan du välja att logga in och göra din ansökan. När du väljer det kommer person- och adressuppgifter att fyllas i automatiskt.

Bra att känna till, innan du påbörjar en ansökan om barnomsorg, är att e-postadress är obligatoriskt.

Om du saknar svenskt personnummer eller har skyddade personuppgifter kan du inte göra din ansökan här. Vi ber dig då ta kontakt med oss på telefon 0511-320 16 (måndag-torsdag kl 8.00-12.00).

Denna sida uppdaterades 2020-03-30

Dela: