< >

2019-07-01

Välkommen till nytt läsår

Vi är så glada över att just Du väljer att studera hos oss på Katedralskolan. Tillsammans arbetar vi för att du ska trivas, känna dig trygg och få utvecklas och lära dig nya saker.

För dig som vill göra en rundvandring och titta på skolans lokaler innan skolstarten, så har vi öppet för dig fredagen den 16 augusti klockan 10.00. Anmälan till Studie- och yrkesvägledare Ann Bjärnsund: ann.bjarnsund@skara.se.

Årskurs 1

Till dig som börjar årskurs 1 eller börjar ditt första år på Introduktionsprogrammen på Katedralskolan nu i höst, vill vi säga ett särskilt: Hej och varmt välkommen!

Om du börjar årskurs 1 är det gemensam samling och upprop i aulan måndagen den 19 augusti klockan 08.30 (karta över hur du hittar till aulan finns nedan). Du kommer bland annat att få träffa din mentor, klass och övrig personal på skolan. Denna första dag på terminen har vi reserverat för nya elever så att du ska kunna se dig omkring i lugn och ro och bekanta dig med vår skola. Givetvis serveras det lunch redan denna första dag.

Om du börjar första året på Introduktionsprogrammen är det gemensam samling och upprop i aulan tisdagen den 20 augusti klockan 08.00. Du träffar då din mentor, klass och övrig personal på Introduktionsprogrammen.

Har du frågor och funderingar? Kom till oss i receptionen så hjälper vi dig gärna. Receptionen ligger precis innanför huvudentrén.

Årskurs 2 och 3

Vad roligt att få träffa dig igen! Välkommen tillbaka efter sommarledigheten!

Årskurs 2 och 3 börjar skolan tisdagen den 20 augusti klockan 8.00 med mentorstid i salarna nedan:

Kartan hjälper dig hitta till skolans aula.

Denna sida uppdaterades 2019-08-16

Dela: